FLORA I FAUNA DEL PARC NATURAL ALT PIRINEU

Descargar FLORA I FAUNA DEL PARC NATURAL ALT PIRINEU epub

Aquí puedes descargar FLORA I FAUNA DEL PARC NATURAL ALT PIRINEU en español, completo, en pdf o epub. La descarga del libro es simple.

Sinopsis de FLORA I FAUNA DEL PARC NATURAL ALT PIRINEU

Les primeres guies de parc natural on estan representades les espècies més comunes i singulars d’animals i plantes que trobarem en la nostra visita als espais protegits de Catalunya. Adreçades a un públic ampli, ofereixen la possibilitat de trobar, identificar i conèixer la immensa biodiversitat dels nostres paratges naturals.
Aquesta obra, dedicada al Parc Natural de l’Alt Pirineu, reuneix en un sol volum compacte les il·lustracions en color de Toni Llobet, clares i netes, que ens mostren amb detall al voltant de 600 espècies, des de bolets fins a grans ocells, passant per tota mena de plantes, insectes, amfibis, mamífers i altres, uns textos descriptius breus i concisos, i unes icones que sintetitzen dades d’interès com ara l’hàbitat, l’època de floració de les plantes, etc. Les pàgines inicials, dedicades als principals ambients naturals de l’espai ens informen sobre quina fauna i flora buscar-hi i on trobar-la. Tot plegat d’una forma molt visual i amena, perquè en pugui gaudir tothom.
Ver más

«FLORA I FAUNA DEL PARC NATURAL ALT PIRINEU epub»

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1468
  • Descargas de archivo: 790
  • Tamaño total: 589KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Géneros:

Ciencias

Ecología. Medio ambiente

Ver más libros de esta categoría > libros de ecologia

Más detalles importantes