ELS CRIMS DE GRINDELWALD: EL GUIO ORIGINAL

Descargar ELS CRIMS DE GRINDELWALD: EL GUIO ORIGINAL epub

Aquí puedes descargar ELS CRIMS DE GRINDELWALD: EL GUIO ORIGINAL en español, completo, en pdf o epub. La descarga del libro es simple.

Descripción

El guió original de la segona pel·lícula de la saga Bèsties fantàstiques.L’aventura del Món Màgic continua…

El poderós bruixot fosc Gellert Grindelwald va ser capturat a Nova York gràcies a en Newt Scamander. Però, complint la seva amenaça, en Grindelwald s’ha escapat i ha començat a reclutar seguidors, que en la majoria dels casos no saben les seves veritables intencions: criar bruixots de sang pura per controlar tots els éssers no màgics. En un gran esforç per frustrar els malvats plans d’en Grindelwald, l’Albus Dumbledore demana ajuda a en Newt, el seu antic alumne a Hogwarts, que accepta implicar-se altre cop sense ser conscient dels perills que l’esperen. A mesura que la història avança, l’amor i la lleialtat, fins i tot dels amics més sincers i de la família, es posaran a prova en un Món Màgic cada vegada més dividit.

Bèsties fantàstiques: Els crims de Grindelwald és el segon guió d’una sèrie de cinc de J.K. Rowling, autora de la sèrie supervendes de Harry Potter. Ambientada el 1927, pocs mesos més tard de Bèsties fantàstiques i on trobar-les, en aquesta ocasió l’aventura ens durà de Nova York a París, Londres i altra vegada a Hogwarts. Aquesta meravellosa història de misteri i màgia ens revela un extraordinari nou capítol en la història del Món Màgic.

els crims de grindelwald: el guio original-j.k. rowling-9788417016654

J.K. ROWLING

«ELS CRIMS DE GRINDELWALD: EL GUIO ORIGINAL epub»

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1670
  • Descargas de archivo: 604
  • Tamaño total: 743KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Géneros:
Arte
Arte

Ver más libros de esta categoría > libros de cine

Más detalles importantes

Páginas: 300

Editorial: EMPURIES

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788417016654

Fecha de edición: 2018

Editado en: ES

Traductor: ERNEST RIERA ARBUSSÀ