EL CANVI GLOBAL

Descargar EL CANVI GLOBAL epub

Aquí puedes descargar EL CANVI GLOBAL en español, completo, en pdf o epub. La descarga del libro es simple.

Sinopsis de EL CANVI GLOBAL

L’anomenat canvi global és un dels fenòmens que ha assolit una transcendència més gran per a la humanitat del segle XXI. Amb el seu component climàtic al capdavant, reté l’atenció científica, mediàtica i popular amb la intensitat dels grans reptes planetaris. Així, la qüestió ambiental es manté, de manera persistent, en el cor dels debats sobre desenvolupament econòmic, benestar, seguretat i cultura.•Tot i això, definir i abordar el canvi global presenta especial dificultat, atesa la complexitat i la multidimensionalitat del concepte. De forma creixent es parla d’una nova ciència capaç d’aconseguir-ho, una ciència global que ha de superar els vells enfocaments compartimentats per anar molt més enllà en la col·laboració de les disciplines, que integri, en lloc de sumar, coneixements. Una de les dificultats que cal superar és la tradicional divisió entre les ciències biofísiques i les ciències socials, caracteritzada per la divisió de llurs objectius i interessos. Des d’aquesta perspectiva, El canvi global planteja elements de reflexió per tal d’establir un marc compartit d’anàlisi, i introdueix eines conceptuals i metodològiques que permeten investigar el canvi global des de la integració científica. Els escenaris que proposa l’obra es completen amb l’estudi d’un cas empíric en clau territorial. L’apèndix que tanca el llibre aporta una revisió crítica i exhaustiva de les fites internacionals que han contribuït a la construcció del discurs del canvi global, exposades segons la seva successió històrica.
Ver más

MARTI BOADA

Experto divulgador de temas ambientales. Investigador del Instituto de Ciencia y Tecnología Ambientales y profesor de la Universidad Autónoma de Barcelona, es profesor visitante de diversas universidades mexicanas y de la Universidad de California. Ha sido galardonado con el premio nacional de Medio Ambiente.
Ver ficha del autor

Este libro realmente es una auténtica basura. Lo que nos muestra no se puede llamar investigación, realmmente es de un nivel muy bajo, parece un tabajo realizado por niños de instituto. Es un libro no muy extenso pero que se hace eterno a la hora de ser leído. No merece la pena gastarse el dinero en ésto.

el canvi global-marti boada-david sauri-9788449700897

«EL CANVI GLOBAL epub»

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1765
  • Descargas de archivo: 817
  • Tamaño total: 917KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Géneros:

Ciencias

Ecología. Medio ambiente

Ver más libros de esta categoría > libros de ecologia

Más detalles importantes